Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nešťastná láska

Ahojky dneska budu psát o jedné holce která si mě přidala na internetu,a to z jednoho prostého důvodu.Já jsem se bavila s jedním klukem který se jí líbí,a protože mi každý den píše že ho miluje ale že jí on nechce protože je prý ošklivá a navíc chodí s jinou.

Musím říci že mi to není jedno,sama vím jaká může být láska zákeřná jenže u mě to nakonec dopadlo dobře jenže u nich to spíš vypadá hodně zle.Svěřila se mi s tím už před pár měsíci a já jsem se jí snažila pomoc.Radila jsem jí s tím co by mu měla říci nebo co by proto měla udělat.

No ale nějak to nepomáhalo,protože ona vždy moje rady si tak úplně nevzala k srdci a vše si dělala po svém takže já už nevím jak jí mám pomoci,vážně mě už nic nenapadá,protože jsem jí i radila aby se oblékala jinak a nebo aby se více upravovala,ale jak píšu vůbec mě neposlouchá a to je potom problém takovému člověku pomoci.

Ale já bych jí ráda pomohla protože podle těch zpráv je na tom hodně špatně,má hodně nízké sebevědomí a to jí ničí.

Proto bych byla ráda kdyby jste mi napsali do komentářů co si o tom myslíte a popřípadě mi poradili co mám s tím dělat,budu moc ráda když mi poradíte.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář